Cautare

814 de rezultate pentru "mall promenada in strai de sarbatoare" (3.96 secunde)
Liderii UDMR isi ataca din nou adversarii care ii concureaza in randul electoratului etnic maghiar.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Sedinta extraordinara de ieri a Consiliului Judetean Constanta a durat mai putin de un sfert de ora, consilierilor prezenti neluandu-le prea mult timp pentru adoptarea celor 15 puncte de pe ordinea de zi.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu 221 de voturi "pentru", niciun vot impotriva si patru "abtineri", o propunere legislativa de modificare a Codului Muncii, prin care prima si a doua zi de Rusalii sunt considerate zile de sarbatoare legale, nelucratoare.
Consiliul Local Municipal Constanta a decis ieri ca cei mai indreptatiti sa sarbatoreasca Ziua Muncii sunt pensionarii, motiv pentru care, incepand din acest an, 1 Mai devine sarbatoare oficiala a Constantei.
Plenul Senatului a hotarat marti, cu 87 de voturi "pentru", sase "impotriva" si sase abtineri, ca ziua de 24 ianuarie, cand Principatele au fost unite sub domnitorul Alexandru Ioan Cuza, sa fie declarata zi de sarbatoare legala, nelucratoare.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Agentiile de presa informeaza: 12 Octombrie, Ziua Nationala a Spaniei Spania este in sarbatoare. ... Zeci de milioane de spanioli celebreaza ziua in care Cristofor Columb, in 1492, descoperea America.
24 ianuarie - Ziua unirii Moldovei cu Tara Romaneasca Marcam astazi 153 de ani de la un moment important al istoriei statului roman: ... In conditii normale, astazi ar fi trebuit sa fie o sarbatoare.
Pregatiri de huo la Ziua Nationala (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Am toate semnalele ca, de Ziua Nationala a Romaniei, se pregateste un balci. Chiar in zona Arcului de Triumf. ... Pentru obtinerea acestui efect, in mod straniu, lucreaza toate partile implicate.
Romanii se pregatesc de sarbatoare. ... Unii au calculat deja cat ii va costa masa de Paste. Se ajunge la trei milioane de lei. ... Cat sa nu-ti "tipe" stomacul de foame, dupa ce ai "curatat" farfuriile de ciorbe si sosuri.
Pe Muntele Gaina din Apuseni se organizeaza in fiecare an, in cea mai apropiata duminica de 20 iulie (Sfantul Ilie), o mare sarbatoare traditionala romaneasca in aer liber, "Targul de fete". Importanta simbolica s-a diminuat in timp, fiind acum doar un spectacol folcloric.
Adrian Nastase publica pe blog articolul "A plecat Victor Surdu...", pe care il puteti citi in continuare. 'Probabil, nu intamplator a plecat astazi, intr-o zi de joi.
Dupa cantonamentul ratat de la Herculane, CS Turnu Severin va avea parte de un stagiu adevarat in Slovenia, printre adversarele din amicale numarandu-se si celebra AS Roma.
Mesaje si urari de Paste, numai bune de trimis rudelor si prietenilor A mai ramas putin timp pana la Sarbatoarea Invierii Domnului, cand milioane de mesaje sunt trimise rudelor si prietenilor. De Ce News va ofera cateva idei de urari Pascale.
De aceasta data ne surprinde printr-un joc extrem de colorat, simplu, pentru amatori. In premiera, Google Doodle aduce, pentru 30 octombrie, un joc ce se poate juca in echipa, alaturi de unul sau mai multi prieteni cu care dorim sa avem parte de cateva momente distractive.
Senatorul Damian Draghici a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Internationala a Romilor", pe care o puteti citi in continuare. ... Aceasta zi reprezinta, pentru romii din intreaga lume, Ziua mondiala a romilor, care in limba romanes se pronunta "O Ges Baro le Romengo".
Curtea Veche Publishing si Librariile Diverta organizeaza miercuri, 3 decembrie, la evenimentul de lansare a volumului Craciunul regal” de Altetele Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei si a Calendarului Regal dedicat anului care urmeaza.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Am ales ca titlu al acestei declaratii spusele lui Nicolae Iorga deoarece maine celebram Ziua eroilor, o sarbatoare dedicata eroilor cunoscuti si necunoscuti, cazuti in lupta de-a lungul veacurilor pentru credinta, libertate, dreptate, pentru apararea si reintregirea neamului.
Vezi ce trebuie sa faci in aceste zile de sarbatoare pentru a te feri de duhurile rele! Rusaliile sau Pogorarea Sfantului Duh reprezinta o sarbatoare crestina importanta, calculata la 50 de zile dupa Paste. De Rusalii este comemorata coborarea Sfantului Duh asupra ucenicilor lui Iisus din Nazaret.
google-analytics.com